Kauppa

SUMUKALLIO

sumukallio kansi

SUMUKALLIO  Romaani

214 s.    7,00 euroa  PDF

Keski-ikäinen mies, jonka vaimo on äskettäin kuollut, lähtee synnyinseutunsa saloille elääkseen yksin kesän ajan. Hän haluaa jäädä kahden mielensä kanssa, päästää itsensä rauhoittumaan ja vapautumaan. Hän tuntee tarvetta tulla kosketuksiin itsensä kanssa syvemmin kuin on mahdollista normaalissa elämässä, huolten ja rutiinien keskellä. Kesästä tulee käänteentekevä.

Miehen vaeltelu  luonnossa, nuotiotulilla oleilu, metsän jokahetkisen sykkeen kokeminen, kala- ja marjareissut kuvataan eleettömästi ja yksinkertaisen vaikuttavasti. Luonnon ja elämän tarkkailu on levollista ja hiljaista. 

Kesän aikana hän kohtaa ihmisiä, jotka vaikuttavat merkittävästi hänen elämäänsä. Samoin salolla tapahtuu asioita, jotka pakottavat osallistumaan eristäytymisen ja hiljaisuuden etsimisen sijasta.

Tilaa tämä teos sähköpostitse tai Palaute-lomakkeen kautta!